FC DACIA
  • Campioana Moldovei 2010/2011

  • Supercupa Moldovei2011/2012

  • Vicecampioana Moldovei2014/2015 2012/2013 2011/2012 2008/2009 2007/2008

  • Locul 32004/2005

Parteneri

Moldindconbank

Banca Comercială "Moldindconbank" S.A. este una din cele mai vechi şi mai mari bănci din Moldova. Banca şi-a început activitatea la 1 iulie 1959 în calitate de filială a Stroibank-ului din URSS, sarcinile de bază ale căreia erau finanţarea construcţiilor obiectelor industriale, întreprinderilor complexului energetic, magistralelor de transport.

 

Apa potabilă OM

Apă potabilă Om se naște în izvoarele naturale, după ce natura ne încredințează opera sa. Apa parcurge un proces special, unic de fabricație pe cel mai performant echipament tehnic din lume. Om – reprezintă o combinație a creației naturale perfecte cu cele mai moderne tehnologii germane.

 

•Om corespunde celor stricte standarde europene. Apa este atât de perfectă și echilibrată, încît este potrivită pentru consum zilnic de către copii din primele zile de viață, precum și pentru pregătirea amestecurilor pentru sugari.

•Folosiți Om pentru prepararea bucatelor și a băuturilor calde - compoziția echilibrată a apei îmbunătățește proprietățile lor gustative.

•Om - este apa oamenilor activi, moderni, dornici de viață!

 

Business Logic

Efectuarea evidenţei contabile şi fiscale este unul dintre cele mai responsabile domenii de activitate ale unei întreprinderi. De calitatea evidenţei depinde veridicitatea informaţiei utilizate de conducători, auditori şi organele fiscale, ceea ce are un impact direct asupra reputaţiei companiei, a încrederii partenerilor şi investitorilor.

Business Logic acordă o atenţie deosebită elaborării şi îmbunătăţirii produselor de program pentru automatizarea evidenţei contabile şi fiscale, considerând această sarcină ca fiind una dintre direcţiile sale principale de activitate!